Cactus Hotels Turkije

De Cactus hotelketen is sinds 1992 een actieve speler in de toeristische sector. De accommodaties bevinden zich aan de westkust van Turkije, in de plaatsen Gümüldür (Izmir) en Bodrum (Muğla). Izmir wordt beschouwd als een van de meest moderne steden van Turkije en Muğla is met zijn vele deelgemeenten een onmisbare vakantiebestemming aan de Egeïsche Zee. De Cactus hotelgroep beschikt met drie, vier- en vijfsterrenhotels over een veelzijdig aanbod, dat zich voornamelijk richt op vakantiegangers uit Europa. De loyale relatie van de medewerkers van deze keten heeft door de jaren heen geleid tot het ontvangen van een groot aantal vaste gasten.


Een onderscheidend kenmerk van de Cactus groep zijn de twee eigen all inclusive aquaparken van deze keten. "Yali Castle Aquapark" in Gümüldür (Izmir) en "Pirates Inn Cactus Aquapark" in Bodrum (Muğla) staan garant voor vele uren waterpret! Beide aquaparken beschikken over zwembaden en glijbanen in diverse lengtes, kleuren en variaties: zowel voor kinderen als voor volwassenen is genoeg te beleven! Bij de meeste accommodaties van de Cactus hotelketen krijgen Prettig Reizen gasten op doordeweekse dagen gratis toegang tot het aquapark, inclusief eten en alcoholvrije drankjes! 

Lees meer
Filter
Filteren per

Land

Regio's

Plaatsen

Verzorging

Aantal Sterren

Soort Hotel

Prijsklasse p.p.


3 Beschikbare hotels
Cactus Hotel Club Yali Resort TURKIJE / EGEISCHE KUST / KUSADASI

Gelegen in een mooie omgeving op circa 3 km van het Turkse dorpje Gumuldur. Het kindvriendelijke all inclusive resort met 3 waterglijbanen bevindt zich direct aan een breed lang zandstrand en heeft een grote groene tuin. De kamers van Cactus Hotel Club Yali zijn verdeeld over het hoofdgebouw en de bungalowgebouwtjes, die verspreid over het terrein liggen. Prettig Reizen gasten mogen gratis gebruik maken van het naast gelegen fantastische Aquapark Cactus Castle wat een geweldige attractie is voor jong en oud. Dit geliefde hotel heeft voornamelijk gasten uit Europa. In het hoogseizoen is er ’s avonds vlakbij een Turkse markt waar u allerlei souvenirs kunt kopen. De gezellige stad Kusadasi ligt op circa 45 km en de luchthaven Izmir op circa 40 km afstand.

MEER INFO ULTRA ALL INCLUSIVE ***** Va. € 545
Cactus Hotel Club Paradise TURKIJE / EGEISCHE KUST / KUSADASI

Het vier sterren all inclusive Cactus Hotel Club Paradise is rustig gelegen aan een privé kiezel/zandstrand op circa 2 km van het plaatsje Gumuldur. Gasten van Cactus Hotel Club Paradise kunnen gratis gebruik maken van het geweldige Cactus Castle Aquapark inclusief alcoholvrije drankjes. Tevens is er twee maal per dag een gratis shuttle service naar het aquapark. De gezellige stad Kusadasi bevindt zich op circa 42 km, de luchthaven Izmir op circa 40 km afstand. In het hoogseizoen is er ’s avonds vlakbij een Turkse markt waar u allerlei souvenirs kunt kopen.

MEER INFO ALL INCLUSIVE **** Va. € 660
Club Cactus Fleur Beach TURKIJE / EGEISCHE KUST / BODRUM

Het rustig gelegen Club Cactus Fleur Beach is onderdeel van de geliefde Cactus hotelketen. Kindvriendelijke accommodatie met hoteleigen zandstrand. Het plaatsje Yalikavak treft u aan op circa 2 km afstand. Ideale vakantieplek voor een top vakantie! De afstand tot het centrum van Bodrum is circa 20 km. De luchthaven ligt op circa 50 km. Prettig Reizen gasten mogen gratis gebruikmaken van het naastgelegen fantastische Cactus Pirates Aquapark dat een geweldige attractie is voor jong en oud. Dit zeer geliefde hotel met voornamelijk gasten uit Europa is snel volgeboekt!

MEER INFO ALL INCLUSIVE **** Va. € 627
3 Beschikbare hotels