Over Ons

Informatie over Prettig Reizen

Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. U kunt uw vakantie bij ons veilig en vertrouwd online boeken. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en een Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Daarnaast hebben wij in april 2016 twee Zoover Awards ontvangen, voor zowel de 'Beste Zonvakantie Aanbieder 2016' als voor de 'Meest Klantvriendelijke Reisorganisatie'.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van voordelige en volledig verzorgde zonvakanties. Als 'direct-seller' verkopen wij onze vakanties direct aan onze consumenten via www.prettigreizen.nl en loopt dit niet via een reisbureau. Zowel voor alleen een vliegticket of een accommodatie als voor een volledige pakketreis kunt u bij ons terecht. Ook is het mogelijk om groepsreizen met speciale groepskortingen te boeken. 

Wanneer u bij ons boekt, bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een mooie reis voor een voordelige prijs aan: een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij heel belangrijk. Wij kiezen al jarenlang accommodaties uit waarvan onze gasten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. 

Onze bestemmingen

Een groot aantal bestemmingen aan de Turkse Rivièra, zoals Antalya, Kemer, Belek, Side en Alanya bevinden zich in ons assortiment. Ook bieden wij verschillende accommodaties aan de Egeische kust aan, zoals in Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye, Kusadasi en Gumuldur. Verder maken een stedentrip naar Istanbul, de mystieke metropool van Turkije, diverse rondreizen en blue cruises deel uit van ons programma.

Eveneens behoort een heerlijke zonvakantie naar het fascinerende Egypte tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam, waar u ook kunt duiken en snorkelen in de azuur blauwe Rode Zee.

Bent u op zoek naar andere zonbestemmingen? In Kreta (Griekenland) kunt u kiezen uit de fantastische bestemmingen Chersonissos, Rethymnon en Agios Nikolaos. Wilt u misschien iets nieuws proberen? In Bulgarije kunt u genieten van de Bulgaarse Zwarte Zee met als bestemmingen Sunny Beach en Nessebar.

Wij werken in Turkije, Egypte, Griekenland en Bulgarije samen met gerenommeerde internationale lokale agenten, gevestigd in onder andere Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Istanbul, Hurghada, Sharm el Sheikh, Kreta en Sunny Beach. Onze lokale agenten hebben jarenlange ervaring, vormen een professioneel team en staan garant voor een fantastisch en zorgeloos verblijf op uw vakantiebestemming.

Zekerheden

Aangesloten bij:
GCTS.NL         : Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector
KvK                  : 37132465
BTW                 : NL817870647B01

Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector

“Binnen de grenzen van de GCTS.NL-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van GCTS.NL. Deze GCTS.NL-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat hij/zij zijn vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis door het garantiefonds GCTS.NL”.

Hieronder is een link opgenomen naar de garantieregeling van de GCTS.NL

Voor meer informatie: www.gcts.nl

Erkend leerbedrijf (SBB)

Als erkend leerbedrijf leiden wij mensen op voor niveau 3 en niveau 4 voor de gastvrijheidsbranche (toerisme). 

Reisverzekering

De reisverzekering die u via Prettig Reizen afsluit, wordt ondergebracht bij Allianz Global Assistance Reisverzekeringen. Uw boekingsnummer is uw Allianz Global Assistance-polisnummer.

Annuleringsverzekering

Voor de annuleringsverzekering die u afsluit via Prettig Reizen is ook uw boekingsnummer uw Allianz Global Assistance-polisnummer. Voor meer informatie kunt u verder kijken op Allianz Global Assistance.