Over Ons

Informatie over Prettig Reizen

U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance.

Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.

Met Prettig Reizen bent u onbezorgd op vakantie. Alles is goed geregeld en wij bieden u altijd een voordelige prijs aan! Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden wij heel belangrijk. Prettig Reizen kiest al jarenlang accommodaties waarvan de gasten enthousiast terugkomen. Service verlenen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een direct-seller die vakanties direct verkoopt aan de consument via www.prettigreizen.nl en niet via een reisbureau.

Prettig Reizen is een zonvakantie-specialist. Wij organiseren voordelige en volledig vezorgde zonvakanties. U kunt kiezen uit een groot aantal bestemingen aan de Turkse Riviera zoals Kemer, Antalya, Belek, Side, Alanya en de Egeische kust zoals Bodrum, Didim, Marmaris, Fethiye, Kusadasi en Gumuldur. Ook een stedentrip naar Istanbul, de mystieke metropool van Turkije, diverse rondreizen en blue cruises maken deel uit van ons programma.

Een heerlijke zonvakantie naar het fascinerende Egypte behoort ook tot de mogeljkheden, zoals bijvoorbeeld Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam, waar u ook kunt duiken en snorkelen in de azuur blauwe Rode Zee.

In Griekenland/Kreta kunt u kiezen uit de fantastische bestemmingen Chersonissos, Rethymnon en Agios Nikolaos.

In Bulgarije kunt u genieten van de Bulgaarse Zwarte Zee met als bestemmingen Sunny Beach en Nessebar.

Bij Prettig Reizen is het ook mogelijk om groepsreizen met speciale groepskortingen te boeken. Tevens kunt u bij ons terecht als u alleen een hotelaccomodatie  of alleen voordelige vliegtickets met verschillende bestemmingen wenst te boeken.

Prettig Reizen werkt in Turkije, Egypte, Griekenland en Bulgarije samen met gerenommeerde internationale lokale agenten, gevestigd in o.a. Antalya, Bodrum, Kusadasi, Marmaris, Istanbul, Hurghada, Sharm el Sheikh, Kreta, Sunny Beach. Zij hebben jarenlange ervaring, vormen een professioneel team en staan garant voor een fantastisch en zorgeloos verblijf op uw vakantiebestemming.

Zekerheden

Aangesloten bij:
Gcts.nl              : Garantiefonds Consumenten Toeristische Sector
KvK                  : 37132465 

BTW                 : NL817870647B01

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf (SBB). Wij leiden mensen voor niveau 3 en niveau 4 op voor de gastvrijheidsbranche (toerisme).

“Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector

Ons bedrijf is aangesloten bij GCTS.NL

Binnen de grenzen van de GCTS.NL-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van GCTS.NL. Deze GCTS.NL-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat hij/zij zijn vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis door het garantiefonds GCTS.NL”.

Hieronder is een link opgenomen naar de garantieregeling van de GCTS.NL

meer informatie: www.gcts.nl

 

Reisverzekering :
De reisverzekering die u via Prettig Reizen afsluit, wordt ondergebracht bij Allianz Global Assistance Reisverzekeringen. Uw boekingsnummer is uw Allianz Global Assistance-polisnummer. Voor meer informatie kunt u verder kijken op

Annuleringsverzekering :
Voor de annuleringsverzekering die u afsluit via Prettig Reizen is ook uw boekingsnummer uw Allianz Global Assistance-polisnummer. Voor meer informatie kunt u verder kijken op