Geldteruggarantie

GELDTERUGGARANTIE

De geldteruggarantie is een nieuwe regeling. Voor pakketreizen en hotel only boekingen, geldt een geldteruggarantie. Indien uw reis naar aanleiding van een besluit genomen door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken moet worden geannuleerd vanwege een negatief reisadvies omtrent het coronavirus (code oranje of code rood), ontvangt u het door u betaalde bedrag terug. Als ongeveer week voor vertrek code oranje of code rood geldt voor uw bestemming, kunt u kosteloos omboeken tegen de dan geldende websiteprijs of kunt u gebruik maken van de geldteruggarantie. De geldteruggarantie houdt in dat u geen waardebon zal ontvangen. Binnen twee weken na de annulering van uw reis zullen wij het bedrag terugstorten naar uw bankrekening. Dit bedrag is exclusief extra gemaakte kosten en verzekeringen.

Indien u de reis echter zelf besluit te annuleren, zullen de reguliere annuleringskosten van toepassing zijn. 

De geldteruggarantie geldt niet voor losse vliegtickets en zelf samenstellen (dynamic packages).

Indien u een last minute reis boekt en dus binnen 6 weken na boekingsdatum vertrekt, is de geldteruggarantie niet van toepassing. Dit houdt in dat u definitief op reis gaat.  


Dagelijks vliegen charter vluchten op en neer naar vele Turkse badplaatsen. De meeste accommodaties zijn open en beschikken over een certificaat van het Turkse Ministerie van Toerisme over het strikt naleven van de coronaregels.
De Nederlandse overheid heeft de quarantaineplicht na terugkomst uit Turkije opgeheven. Om te vliegen blijft de PCR-test nog wel van kracht.  Actuele Corona-Maatregelen
Voor de laatste ontwikkelingen per land, verwijzen wij u graag naar de website van de Nederlandse overheid.  

 

Korting
Wij willen u informeren dat wij op dit moment prettige aanbiedingen en een aantal acties voor verschillende hotels hebben.
Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de huidige kortingen kunt u de pagina van uw favoriete hotel op onze website raadplegen. https://www.prettigreizen.nl/nl/aanbieding-zonvakantie-turkije-griekenland-egypte