Delphin Hotels Turkije

De Delphin hotelketen is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde hotelketens van Turkije. De hotels van deze keten zijn zelfs gepubliceerd in de lijsten van de "Beste 100 Hotels" van de wereld. Met tientallen jaren ervaring binnen de toeristische sector en een vast management team streeft de Delphin keten naar het aanbieden van maximaal comfort: de keten richt zich op gasten van alle leeftijdsgroepen en kenmerkt zich met haar "(ultra) all inclusive" formule. 


De zeven imposante, groots opgezette hotels liggen verspreid over de zuidkust van Turkije. In het gebied Lara, op een ideale afstand ten opzichte van de luchthaven Antalya, bevinden zich vier hotels van deze keten. Delphin BE Grand Resort, Delphin Diva, Delphin Imperial en Delphin Palace Deluxe beschikken allemaal over vijf sterren, bieden een uitgebreid "ultra all inclusive" formule aan en bevinden zich aan het hoteleigen zandstrand. In alle vier van deze accommodaties treft u een unieke combinatie van luxe, comfort, adembenemende architectuur, royale buitenzwembaden en grootse buffetten aan.    


In het gebied Alanya liggen de hotels Delphin Botanik Platinum, Delphin Deluxe Resort en Delphin Botanik Hotel & Resort. Ook deze uitmuntende accommodaties hebben alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. De hotels staan bekend om hun grandioze service en gastvrijheid. Van prachtig aangelegde groene tuinen met bloemen en privéstranden met helderblauw zeewater tot aan volop faciliteiten voor kinderen, zoals kinderbuffetten, speeltuinen en mini disco, u zult niets tekortkomen in deze veelbelovende accommodaties!

 

Lees meer
Filter
Filteren per

Land

Regio's

Plaatsen

Verzorging

Aantal Sterren

Soort Hotel

Prijsklasse p.p.


6 Beschikbare hotels
Delphin Be Grand Resort TURKIJE / TURKSE RIVIERA / ANTALYA

Het luxe Delphin Be Grand Resort is in 2016 gerenoveerd en heeft een adembenemende uitstraling gekregen. Gelegen aan een schitterend hoteleigen zandstrand in het bekende vakantiegebied Lara. De kindvriendelijke accommodatie heeft een prachtige tuin, een royaal zwembad, golfslagbad, waterglijbanen en allerlei faciliteiten voor jong en oud. Op loopafstand treft u een klein shopping center aan. Het centrum van Antalya bevindt zich op circa 14 km, de luchthaven Antalya op circa 10 km afstand. Korte transfertijd. Dit hotel zal u aangenaam verrassen!

MEER INFO ULTRA ALL INCLUSIVE ***** Va. € 1185
Delphin Diva Premiere Hotel TURKIJE / TURKSE RIVIERA / ANTALYA

Het Delphin Diva Premiere is een luxueus stijlvol vijfsterrenhotel, direct aan een privé zandstrand gelegen in de wijk Lara. Het grote aantal faciliteiten verzekeren u van een heerlijke vakantie. De luchthaven is op 15 km afstand. Het toeristische centrum met vele historische bezienswaardigheden is op 12 km afstand en goed te bereiken per dolmus of taxi. Vanuit het hotel is er tevens een shuttlebus naar het centrum van Antalya.

MEER INFO ULTRA ALL INCLUSIVE ***** Va. € 1098
Hotel Delphin Palace Deluxe TURKIJE / TURKSE RIVIERA / ANTALYA

Dit luxueuze vijfsterrenhotel is direct gelegen aan een privé zandstrand in de wijk Lara. Het grote aantal faciliteiten verzekeren u van een heerlijke vakantie. De luchthaven is op 15 km afstand. Het toeristische centrum met vele historische bezienswaardigheden is op 12 km afstand en goed te bereiken per dolmus of taxi. Vanuit het hotel is er tevens een shuttlebus naar het centrum van Antalya.

MEER INFO ULTRA ALL INCLUSIVE ***** Va. € 1098
Hotel Delphin Deluxe Resort Alanya TURKIJE / TURKSE RIVIERA / ALANYA

Hotel Delphin Deluxe Resort Alanya is een zeer verzorgd vijfsterrenhotel, direct gelegen aan het privé strand in de baai van Okurcalar. De Delphin hotelketen staat zeer bekend om haar gastvrijheid, ideaal om te genieten van een luxe zonvakantie voorzien van alle gemakken. Het plaatsje Okurcalar ligt tussen Alanya (circa 32 km) en Side en Manavgat (circa 30 km), makkelijk te bereiken met de gratis shuttle service van het hotel. De luchthaven van Antalya bevindt zich op circa 90 km. Transfertijd bedraagt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

MEER INFO ULTRA ALL INCLUSIVE ***** Va. € 981
Delphin Botanik Platinum TURKIJE / TURKSE RIVIERA / ALANYA

Het vijf sterren Delphin Botanik Platinum Hotel is onderdeel van de geliefde Delphin keten, bekend om haar uitmuntende service. Spectaculaire architectuur, een schitterende groene tuin en zeer veel faciliteiten voor groot en klein. Prachtig hoteleigen zandstrand. Alles aanwezig voor een grandioze zonvakantie aan de Turkse Rivièra. Het gezellige Alanya ligt op circa 32 km, het historische Side op circa 30 km. De afstand tot de luchthaven bedraagt ongeveer 90 km.

MEER INFO ALL INCLUSIVE ***** Va. € 918
Hotel Delphin Botanik TURKIJE / TURKSE RIVIERA / ALANYA

Hotel Delphin Botanik is een hotel van de geliefde hotelketen Delphin, bekend om haar luxe uitstraling, uitmuntende service en gastvrijheid. De accommodatie heeft een prachtig aangelegde groene tuin en ligt direct aan het kiezel/zandstrand in het gebied Okurcalar. De afstand tot het historische Side en Alanya is circa 32 km. Vanuit het hotel gaat een gratis shuttlebus naar bovengenoemde bestemmingen. De luchthaven Antalya bevindt zich op circa 90 km afstand.

MEER INFO ALL INCLUSIVE ***** Va. € 905
6 Beschikbare hotels